VECKOMATSEDEL
Morrn morrn, Här kommer lite goda middagstips. Måndag : Vegetarisk pastasallad Tisdag Lax med smak av sommaren Onsdag : Hemmagjord kebab Torsdag : Kycklinggryta sweet and sour Fredag : Lax med kräfttzatziki Du behöver till 4 portioner : 4 bitar lax salt & dill smör Servera med färskpotatis Recept kräfttzatziki: 2 1/2 dl turkisk yougurt … Continued
Vem är du ?
Hej där fina, Ni är så många som är här inne och läser om dagarna, och jag blir ju så sjukt nyfiken på vilka alla är. Kan vi inte ta och presentera oss lite kort. Bara lite snabbt nämna vad du heter, vart du bor, lite kort om din familj, vad du jobbar med, och vad … Continued
Fattiga riddare med nutella
Vill du lyxa till det lite extra idag när det är lördag. prova då dessa ljuvliga ”fattigare riddare”. Till 5 nutellarullar behöver du: 5 rostbröd 5 klickar nutella färska bär 1 ägg 2 msk mjölk smör till stekning Garnering: socker + kanel Gör så här: Skär bort kanterna på rostbröden. Kavla ut dem med en … Continued
Sommarfräsch förrätt
När man vill servera något snabbt, fräscht och gott, så är detta en favorit. Mango & avokadosalsa till 2 portion: 1 mogen avokado 1 mogen mango 1 finhackad rödlök 500 gram räkor med skal ( XL ) 1 näve med solmogna körsbärstomater färsk finhackad koriander 2 msk olivolja 2 msk citronsaft 2 nypor flingsalt Toppa … Continued
Signerade böcker
I REKLAMSAMARBETE FÖR MIN KOKBOK ”MIDDAGSTIPSET” Sådär ja, Nu har jag bokat in mina signeringsdagar för den nya kokboken. 📚Under sommarlovet kommer jag att åka till Bonnier-lagret och skriva i alla de böcker som ni har förbokat. Det kommer endast vara de förbokade böckerna som blir signerade🙏🏻 ❤Så vill du ha en sådan, ge … Continued
Fiskgratäng med dillsås och majs
Jag blev inspirerad av själva majsskivorna efter en bild på Icas hemsida. Och som jag trodde gick denna rätten verkligen hem hos barnen. Lite festligare än en ”vanlig” fiskgratäng liksom. Det här behöver du till 6 portioner: 4 portionsbitar lax 325 gram torsk 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl creme fraiche 2 msk hummerfond … Continued