Exotisk planka
Tjingeling, Hoppas ni fått en fin start på dagen. Och ursäkta att jag inte hinner uppdatera lika mycket som vanligt. Men jag har så många deadlines nu i ochmed den kommande boken. Vi börjar fota för den om bara ett par veckor, så det är mycket som ska vara klart innan dess. Men ja, tillbaka … Continued
NYÅRSDAGEN + PIZZA = SANT
Gott nytt år alla fina bloggisar! Hoppas ni fick ett bra avslut på 2018 och att 2019 startade fint. Vi slängde ihop en exotisk planka, men har inte redigerat bilderna än. Så det kommer. Idag är annars dagen då pizzeriorna jublar. Är det inte så? Ska eller har ni också käkat hämtpizza idag? Vilken är er … Continued
ÅRSRESUME 2018
Gomorron på er, Då är det inte många dagar kvar av år 2018. Närmare bestämt så blir det årets sista redan imorgon. Vilket innebär att det då är dags igen för den traditionella årsresumen. Här finner ni tidigare 2017, 2016 och 2015 Gjorde du något 2018 som du aldrig gjort förut? Ja, jag var på … Continued
Efterrätter till nyår
Hej på er, Ja och så det viktigaste av allt kanske till nyår. Efterrätten! Här kommer lite förslag på några av våra favoriter. Bananoffe Pie Du behöver till 10 portioner: 200 gram digestiv 100 gram smör (extra saltat) 1 burk karamelliserad mjölk 2 bananer 2 1/2 dl vispgrädde 2 grovhackade dubbeldaim Gör så här: Smula kexen … Continued
Varmrätter till NYÅR
Här kommer lite förslag på olika varmrätter. Oxfile, fläskfile, lax eller kyckling. Smördegsinbakad oxfile med krämig potatisgratäng & smörstekta kantareller. Det här behöver du till 4 personer: 800 gram oxfile smör salt & peppar smördeg 1 uppvispat ägg Potatisgratäng recept här Rödvinsåsen recept här Beasåsen var en köpevariant, vill du göra egen finns recept här … Continued
Förrätter till nyår
Då fortsätter vi med lite förrätter till nyåret. Vill ni söka bland fler recept så hittar ni HÄR. Smörgåstårta i portionsform Det här beöver du till 10 stycken snittar: 20 rostbröd Skagenröra ( recept nedan) 4 dl ostbågar 1/2 dl cremefraiche + philadelphiaost ( 50 / 50 ) Stenbitsrom citron Skagenröra: 3/4 dl creme fraiche … Continued