TACOGRYTA
Det var någon förra veckan som blev väldigt irriterad för att jag tipsade om vad man kan göra av tacorester. Hoppas denne inte läser idag… Haha. Eller att personen ifråga vaknat på rätt sida denna måndag. För jag vill ta tillvara på maten, och tycker INTE att man kastar bra mat. Både för miljöns skull … Continued
VECKOMATSEDEL
Hej hej, I dag skriver jag veckomatsedel nummer 311, det är några års veckomatsedlar det. Roligt att ni fortfarande gillar dem! Här kommer veckans förslag. Måndag Smarrig vegetarisk pizza Tisdag Fiskgryta med räkor Onsdag Falulåda med pasta Torsdag Köttfärsfylld limpa Fredag Kycklinggratäng med ajvar Det finns olika sorters ajvar, jag gillar den starka varianten, men … Continued
Stora syltgrottor med choklad
Syltgrottor med choklad. Dessa kan du fylla med vad du gillar bäst. Mjölkchoklad, nougat eller nutella. . Det här behöver du: 4 1/2 dl vetemjöl 1 dl socker 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 200 g smör Fyllning : choklad + valfri fast sylt. Gör så här: Ställ ugnen på 200 grader. Blanda samman … Continued
QUESADILLA
Här kommer ett gott mellanmål eller kanske något gott minglet eller buffén. Man kan fylla dessa med vad man vill. Te.x resterna från gårdagens tacos. Eller som i detta fallet, en krämig ost- & baconröra. . Det här behöver du: 2 mjuka tortillabröd 2 dl riven ost 100 gram philadelphiaost 1 förpackning bacon . Gör … Continued
SERVERINGSSKÅLAR TILL HALLOWEEN
Hej, Ni gillade verkligen halloweentipsen jag delade för lite sen. Kul! Därför ville jag även skriva om dessa dösöta små serveringsskålar. Enkla att göra och fina att bjuda på glass i , eller annan efterrätt. . Skär av toppen på apelsin, gröp ur fruktköttet och sedan skär du ut ögon och mun. Precis som när … Continued
DAGENS
En bukett med 10 stycken ljuvligt röda rosor. Godmorgon, eller snarare god förmiddag, Här ringde klockan tidigt idag, och det behövdes många koppar kaffe för att vakna till. Ser fram emot helgen och lite sovmornar. Har jobbat med bilder, redigerat och skickat iväg utkast. För jag ägnade gårdagen åt att provlagade massa nya rätter. Ska … Continued