PULLED PORK I BRÖD MED PICKLAD LÖK
Kikar förbi med ett litet festligare tips denna helgen. Pulled Pork med picklad lök? Hur gott är inte det. Recept från min bok ”Middagstipset” , Fotograf Ulrica Pousette. Det här behöver du: 1,2 kg fläskkarre olja till formen salt & peppar 2 gula lökar 2 1/2 dl barbecuesås ( ej så söt ) 1 vitlöksklyfta … Continued
GODIS FRÅN USA
Godkväll eller… tja klockan är ju bara halvfyra men det är redan mörkt ute så det känns som kväller. Ska snart iväg till Nomis skola och kolla Lucia. Mys! Jag har fått frågor om vad vi shoppade i USA, och det enda som jag faktiskt shoppade var amerikanskt godis. Det var det som barnen önskade … Continued
Årets Första Julbord
Hej där, Igår provade vi årets första julbord eller jullunch. Min mormor & morfar har ju ställt upp massor med att passa mina djur när jag har varit bortrest, så det minsta jag kunde göra var ju att bjuda ut dem på en bit mat. Detta året har vi ”bara” inbokat 2 julbord. Detta och … Continued
RÄKTACOS MED GUACAMOLE
Gillar ni räkor så är detta en rätt för dig. Och denna guacamole är maaaaagiskt god. . Recept kommer från min kokbok ”Middagstipset.” Fotograf är som vanligt bästa Ulrica Pousette. . Själva räkorna gör man så här: 1 kilo stora räkor med skal 1 liten finhackad lök 1 finhackad röd chilifrukt 2 msk olivolja 1/2 … Continued
KYCKLING MED DUSCHESSPOTATIS
Godmorgon, Här kommer ett smarrigt middagstips. Kyckling med duschesspotatis. Yummie. Fotograf: Ulrica Pousette. Receptet kommer från min bok ”Middagstipset” Duschesspotatis för 4 personer: 1/2 kilo potatis 1/2 dl vispgrädde 2 äggulor salt & peppar Gör så här: Ställ ugnen på 250 grader. Koka potatisen mjuk, och gör mos av den med potatiskross & blandar ner äggulor … Continued
Godmorgon i stugorna
Godmorgon på er, . Hoppas dagen börjat fint. I morse var det kyligt när jag vaknade, så jag tände mig en brasa och fick äntligen användning för mina julsockor. I dag blir det jobb, jobb, jobb…. så jag ska bara dricka upp min kopp kaffe sedan ska jag dyka ner i mailen. Bästa sättet att … Continued