SALAMICHIPS
Hej igen, Nu sitter jag i Växjö och jobbar lite på ett fik. Ska snart förbi Jacob & hans flicksväns nya lägenhet. De flyttade in förra helgen, så nu blir det inflyttningsfika. Spännande! . Även sett att jag fått flera önskemål om LCHF-snacks. Så här kommer ett både enkelt & gott sådant tips. Passar finfint … Continued
KORV I UGN
Hej hej, I går blev det biokväll här för oss i Kalmar. Såg på The invisible man – huuur bra? Kanske mest för att jag tycker att Elisabeth Moss är världens bästa skådespelare, spännande film och absolut sevärd om man gillar thriller. Först hade vi tänkt att lyxa till det och gå ut och käka … Continued
HALLOUMIGRYTA
Välkommen måndag <3 Vilken mysig dag vi hade igår. Det blev kroppkaksmiddag här igen. Från början var det bara vi och barnen med respektive, men ju närmare söndagen vi kom… ju fler hade blivit inbjudna eller bjudit in sig själva. Så vi slutade med 15 personer runt kroppkaksgrytorna. Jag har köpt en ny maskin just … Continued
VECKOMATSEDEL
Här kommer veckomatsedeln. Varsågoda. . Måndag : Vegosoppa med kål Tisdag : Fisktacos Onsdag : Kasslergratäng med curry Tordag: Lax- & Kräftpasta Fredag: Fredagsmiddag Till 4 personer: 1 stor putsad fläskfile smör salt & peppar Kryddig brunsås: 2 dl vispgrädde 2 dl creme fraiche 2 msk kinesisk soja 2 msk oxfond 2 tsk rödavinbärs gele Serveras … Continued
BURGARE MED KYCKLINGFILE & SÖTPOTATIS
Godmorgon, Den 29:e Februari idag, det känns väl lite speciellt. Nu är det 4 år tills nästa gång. Här är ni inne och kikar iallafall, så…. sitter ni kanske och funderar på vad ni ska äta ikväll ? Låt mig då komma med detta enkla och goda middagstipset. . Kycklingburgare med hemgjord sötpotatispommes. Burgaren är … Continued
HOTELLFRUKOST HEMMA
Välkommen härliga Fredag, . Jag gillar alla dagar i veckan, men fredagar är nog ändå allra bäst. Man vet att man har en hel lat helg framför sig. Eller har ni stora planer i helgen? Annars… varför inte lyxa till det med en hotellfrukost hemma? Bästa som finns är vardagslyx, att sätta en liten guldkant på … Continued