Söndagslunch
Hejsan hejsan, Just nu står det kakor på gräddning i ugnen, ett tidigare prövat recept som jag ändrat om lite grann – får hoppas de blir lika goda som de doftar iallafall ! Söndagslunchen idag blev hämtmat från lokala pizzerian – kebabtallrik för barnen och en kycklingsallad till mig medan maken beställde en kebabsallad- med extra stark sås. Vansinnigt god kycklingsallad … Continued
Den godaste salladsosten
Efter ett blogginlägg för ett par veckor sedan där vi pratade om den godaste salladsosten, så har jag har fått många önskemål om att visa vilken jag menade var bäst. Och nu har jag fotat den, så det är alltså denna förpackningen ska ni kolla efter. Den är mestadels blå och heter ”Taverna” – kanske finns i fler butiker … Continued
Oxfile med glansiga rotfrukter
Och till lördagsmiddagen blev det idag en favorit : oxfile i ugn med glansiga rotfrukter och kokt sparris. Tips till att lyckas med oxfilen, är att ta fram den i god tid innan du ska laga mat, tre timmar cirka. Och tillaga den i ugnen på svag värme, med hjälp av en kött-termometern om du vill … Continued
Bananoffe Pie
Hej igen, Här kommer en riktigt god tårta / paj som vi oftar bakar till kalas. Följ den gärna på Facebook för att inte missa några uppdateringar. Och för att söka på sidan, så klickar ni på kategorierna på sidans topp, eller de tre strecken till höger upp om ni surfar in via mobilen. Där … Continued
Halvmånebordet
Nu lite bilder på halvmånebordet jag skrev om som jag fick för ett par veckor sedan. Vi fick det av Jonathans mamma, hon hade ingen plats för det längre – och det var just ett sådant här bord som vi letat efter, ett bord i äldre modell. Jag bättrade bara på målningen, annars var inte … Continued