Krispiga tulpaner i söt rund vas
Tjingeling , Det blev en tur till möbelvaruhusen idag iallafall och vi startade med Bror Pehrsson i Alvesta. Där har vi tidigare hittat massa fina möbler, och nu hittade vi ett köksbord vi båda gillade jättemycket. Men stolarna som var till var inte alls lika mycket vår smak, så vi åkte till både Em och … Continued
Pyssellördag
Nomi har alltid varit väldigt pysslig och kan sitta och skapa länge på sitt rum, både med pärlor och puzzel. Så hennes skrivbord är alltid överfyllt med nya pärlhalsband och nya teckningar som hon gjort. Så denna bilden visar bara att det är precis nystädat, så här ser det inte ut om en kvart. Hon … Continued
Wasabilax med fetaostkräm
Jonathan kom hem på på tidig lunchen idag & jag hade wasabilax färdig till honom, vilken snäll fru va? 😉 Denna maträtten brukar vi ofta äta på sommaren, men då grillar vi fisken istället. Just wasabikryddan är en favorit och jag tycker att den är jättegod, du hittar den bland övriga kryddor i din matbutik. … Continued
Pulled chicken
Hej och välkommen fredag, Nu står helgen här på glänt, och första helgen på länge har vi inga direkta planer. Kanske blir det att åka och kolla ut lite nya möbler till köket, vem vet. Jag tänkte föreslå lite god helg mat : Har ni provat att laga pulled chicken än…. Detta är ett roligt alternativ … Continued
Gårdagens bloggmöte
Gokväll i stugorna, Nu så har jag hunnit kolla över bilderna från gårdagens trevliga blogglunch. Tyvärr kunde inte alla bloggarna på Damernas Värld komma, men det var roligt att träffa alla som kom. Ett par foton från middagen, blev det. Valarie, Emma, Martina , Johanna och Anna. Fina flaskor till vattnet, om någon här vet … Continued
Chocolate Salted Caramel
God kväll i stugorna Denna goding bakade jag i helgen när Daries, Tobias med familj kom på besök. Och den räckte även till barnens farmor och farfar som var här i måndags. Extra bra nu när man kan köpa den kondenserade mjölken färdigkokt- då heter den karamelliserad. Chocolate Salted Caramel Pie Det här behöver du: 1/2 … Continued