Framme på Radisson
Godkväll på er, Då vart jag framme & incheckad på hotellet Radisson Blu Strand. Det verkar vara ett trevligt hotell även om mitt rum var det minsta jag skådat. Haha… Har precis haft ett trevligt möte med en liten del av tailsweep. Företaget som håller i marknadsföringen på sajten. Fast nu är jag tillbaka & sitter … Continued
Mot huvudstaden
Lunchtid, och jag har precis ätit jättegoda biffar alldeles nyss ( recept kommer snart på bloggen) Och så har jag nästan hunnit packat klart för flyget som går om ett par timmar. Nu väntar det några dagars jobb i stockholm. Några möten och massa bakning, så jag gissar att det kommer vara ett pressat schema nu … Continued
Dillstuvad potatis med panerad torsk
Vissa maträtter faller i glömska, och jag insåg att hur länge var det inte vi åt dillstuvad potatis? Åh majj gaaad vad gott, varför lagar vi inte detta oftare. Riktig husmanskost är det bästa jag vet. Och torsk det måste vi börja äta oftare. Stort gilla på det. Ibland gör jag stuvningen på hälften mjölk, hälften grädde. … Continued
Kväll i småstaden
Då var det kväll i småstaden. Nu är middagen uppäten och disken är undandiskad. Barnens läxor är klara & rättade så nu blir det datorjobb framför alla serier som dragit igång igen. Farmen, lyxfällan, Sofias änglar…. så mycket serier och så lite tid. Smidigt när man kan slökolla lite på tv:n samtidigt som man skriver rent recept & redigerar … Continued
Vegetarisk gratäng
Här kommer ännu ett tips på en god och lättlagad vegetarisk middag. En krämig gratäng som passar bra till ris eller kokt potatis. Jag handlar förkokta kikärtor, dessa ska sköljas innan tillagning. Det här behöver du: 760 gram kikärtor ( avrunnen vikt 460 gram ) dv.s 2 förpackningar 200 gram brysselkål 3 dl creme fraiche 2 pressad vitlöksklyftor … Continued
Vegetarisk pyttipanna
Intressant att läsa ikapp era kommentarer om vad som kan förbättras på bloggen. Många av er ville se mera vegetariska recept, och detta jobbar jag på för fullt. Eftersom vi själva tycker det är bra med vegetariska alternativ. För mig är det viktigt att även de vegetariska middagarna kan gå snabbt att laga. Som när man får … Continued