Vabbar
Hej hej, I går kväll fick denna lilla skruttan feber, så hon får vara hemma med mig idag. Gissar att det är samma förkylning som Thelma haft, med feber & halsont. Planerna idag är mest titta på tv och äta glass hela dagen lång, som det sig bör om man är liten och sjuk. Och orkar hon … Continued
Munkisar
Haha.. alla dessa semmel-varianter döps ju till olika roliga namn. Vad ska vi då kalla dessa godingar? Har aldrig hört tals om dem innan. Munkisar, munksemlor eller kanske semmelmunkar ? Uppdaterar…. Ni har skrivit så många bra namn på instagram. Och såklart att de ska kallas Smunkar. Här kommer ett snabbfika-tips. Jag har inte bakat … Continued
Tulpaner och lite blåa nyanser
Hej igen, Regn och trist väder över småstaden idag. Är det samma hos er måntro? Detta busväder gör ju inte att man längtar mindre efter sol och värme. Ja, nedräkningen till vår nästa resa pågår, och det var många år sedan vi åkte tillsammans med min systers familj. Så bara det ska bli extra roligt! Kusinerna … Continued
Smörgåslunch
När jag jobbar hemifrån och planerar en ensamlunch, så blir det ofta inget speciellt. Det är inte lika roligt att laga mat till sig själv. Så då blir det gärna smörgåsar av olika slag. Grillade toast funkar fint, och jag fyller den med lite allt möjligt gott. Äger man ingen smörgåsgrill så funkar det lika bra med … Continued
Lite tips för INSTAGRAM
Hej där, Flera av er har önskat er en Instagramskola. Hur gör man för att lyckas på detta socialamedia-fenomen. Jag är ingen expert, men jag kan ge mina bästa tips för att lyckas. Som för det mesta annat så krävs det också tid, engangemang och en stor gnutta envishet. * Ett nischat-konto är oftast roligast att följa. … Continued
Veckomatsedel
Godmorgon, Söndag it is, och så även dags för veckomatsedel. Roligt att ni uppskattar den. Måndag : Vegetarisk pastasås Tisdag Dillstuvad potatis med panerad torsk Onsdag Kasslergratäng med smak av pizza Torsdag Kyckling Kiev Fredag Fläskfilelåda Det här behöver du till en gratäng för 4 personer: 1 stor putsad fläskfile smör salt & peppar 1/2 … Continued