När vi fotade för ”Header”
Hej där, Jag har ju faktiskt glömt att visa er lite från bilderna när vi fotade för ny header för så där ett halvår sedan. Såg bilderna nu när jag bläddrade igenom bilderna i datorn. Snart dags för en ny fotografering till bloggen ju… Haha. Iallafall så hade jag duktiga Lisa Öberg hemma hos mig sist, som … Continued
Göra egen SLIME
Nomi har frågat några gånger om vi inte kan göra egen slime, och jag trodde att det var lite krångligare. Men det är verkligen superlätt att göra och kostar inte många kronor. Jag hittade receptet här. Det är roligt med pyssel, och för er som vill prova att göra egen playdoo-lera så har jag recept på det … Continued
BAKA MED GODIS
DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MIN WEBSHOP Gulligt strössel som jag fyndade på Kap Verde Hej hej Fått flera mail & kommentarer denna veckan av er som undrat om det finns kvar signerade böcker på lagret. Denna lilla kakbok till pastellkaramell som jag är så stolt över. Jag har signerat böcker så jag har … Continued
Jamaica
Ni var många som gissade vart nästa resa skulle gå i April, och det var en av er gissade rätt. Det blir tadaaaa…. Jamaica. Detta land har stått med på listan över ställen vi vill åka till. Vi tittade även på Filippinerna, Tahiti, Bora-bora, ( Maldiverna igen ) , Aruba, Dominikanska, Madagaskar, Reunion, Australien, Borneo, ja… många … Continued
Torsk med mild kaviarsås
Hej hej, Tisdagar äter vi ofta fisk, mycket lax och även gärna torsk. Något bland det godaste med torsk är väl ändå när den är panerad och smörstekt, och även denna torsken i en mild kaviarsås. Prova vetja Det här behöver du till 4 portioner: 700- 800 gram torsk ( eller annan vit fisk ) 2 dl vispgrädde 2 … Continued
Gröna Ärtbiffar med potatismos
Godmorgon Måndag och välkommen ännu en ny vecka. Letar ni något vegetariskt alternativ så kikar jag förbi med detta här. Gröna ärtbiffar piffar upp vilken måndag som helst. Gröna biffar med mos: 500 gram gröna ärtor ( frysta ) 1/2 kruka med basilika 100 gram riven hallumiost 1 dl ströbröd 1 ägg 1 tsk … Continued