Hej där,
Det var inte länge sedan vi gjorde choklad rocks. De är verkligen försvinnande goda
Och sedan är de riktigt enkla att förnya i smak.
Nu sist så ”bakade” jag en plåt med Digestiv Rocks, och en med Mint Rocks- oich även Daimrocks är supergoda.
Det du behöver är :
200 gram mjölkchoklad med valfri smak ( Digestiv var grymt gott )
1 1/2 – 2 dl cornflakes ( ta lite i taget )
Gör så här :
Smält mjölkchokladen över ett vattenbad,smula ner cornflakes lite i taget, tills du får en “lagom fast choklad smet.Klicka ut små högar på ett bakplåtspapper,ställ svalt så att de stelnar.
Ha dem i rumstemperatur tio minuter innan de ska ätas.
* * * * * * * * * *
För att lättare hitta bland alla ( snart 3000 olika mat- & bakrecept) härpå bloggen kolla in kategorierna och bläddra er fram
Klicka här för att komma dit. Och för att inte missa uppdateringarna med nya recept så kan ni följa bloggen på facebook eller instagram :@jennysmatblogg