Många av er önskar grilltips! Eftersom sommar & grillsäsongen är här- då är det alltid roligt med nya förslag. Ett av grillmiddagens bästa tillbehör är ostfyllda champinjoner. Detta gör vi nästan uteslutande till alla grillmiddagar. Men eftersom vädret var lite sisådär nu ett tag så lagades denna middagen inomhus, och istället för grillade – så blev det ugnsbakade champinjoner fyllda med färskost. Jättegott.
Vi testade en nyhet bland färskostarna Cantadous gräslök och basilika. En god smakrik och len färskost.
Vi ett hade ett tjugotal champinjoner som vi fylllde och värmde i ugnen & dessa var försvinnande goda, med den mjuka varma osten tillsammans med champinjonerna – det är yummi ! Uppläggningsfatet med den färskostfyllda svampen vart tom på nolltid.
Har ni inte prövat, så gör de tills nästa middag eller nästa grillkväll.
Antingen så grillar man dem, eller så gör man dem i ugnen.
Och detta är jätte enkelt och blir alltid lika uppskattat.
Rensa champinjonerna och ta bort svampfoten. Fyll upp med en god färskost, och penla med lite olivolja på baksidan, lägg i en form
och ställ in i ugn i 225 grader, i några minuter.Osten ska bara smälta – serveras genast
.Och så här ser förpackningen ut som jag prövade – det är en nyhet från Cantadou: Basilika och Gräslök
//