Hej igen,
Nu är det dags för ett litet middagstips efter alla godsaker,
detta är en snabblagad och fräsch middag som knappt en tjugo minuter att laga. Perfekt vardagsmat som går snabbt, men lika god att äta som lördagsmiddag.
Blanda i ett par teskedar pesto i pastan så får du en härlig örtpasta.
Det här behöver du :
Pasta
1 kycklingfile per person
Kycklingkrydda
valfri pesto, jag hade basilika/ citron
1 burk med körsbärstomater
olivolja
flingsalt
Servering : Turkisk yougurt
Gör så här :
Ställ ugnen på 225 grader, lägg ett gäng med körsbärstomater i en ugnssäker form, ringla över en god olivolja och flingsalt och ställ in i ugnen.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Stek under tiden kycklingen, du kan välja att krydda kyckligen med vilken som helst, jag hade en kycklingkrydda. Stek kycklingen klart i smör, och skär den sedan i lagom fina bitar. När pastan är klar häll av vattnet och skölj av dem, vänd sedan ner ett par teskedar av din favorit pesta. Jag hade en basilka / citron – smak denna gången . När tomaterna börja bli mjuka och lite skrynkliga är de färdiga, servera alltsammans med en stor klick turkisk yougurt.
Smaklig spis.
* * * * * * * * * * * * * * * *