Vi kan väl inte vara de enda som alltid får över massa av tortillabröd efter fredagstacosen?
Och jag gillar inte alls att kasta bra mat, så därför brukar det bli Quesadilla eller grillade enchiladas på lördagarna.
Quesadilla till 2 personer:
1 stor kycklingfile
smör
Valfri krydda ( jag hade min hemmagjorda kebabkrydda )
färskost
tomatsalsa
1 bit gul finhackad paprika
1 bit finhackad grön paprika
Gör så här:
Strimla kycklingen smått och fräs klar i smör med kebabkrydda. Ta fram de mjuka tortillabröden och bred färskost över halva brödet. Stör över någon msk tomatsalsa och paprikan. Fördela kycklingen över tortillabröden, på varsin halva. Och vid dem sedan dubbelt. Hetta upp en torr stekpanna och stek dem ett par minuter på varje sida.
Klipp varje Quesadilla i tre delar, serveras med salsa.
Smaklig spis