Hej hej,
Äter ni också tacos ofta? Jag gissar att väldigt många barnfamiljer ändå gör det. Och då är det ändå extra roligt att variera sig lite. Som igår då vi lagade en ny varaint av tacogratäng, med cheddarost & jalapenos. Cheddarost finns i hårdost också, så det är inte bara hamburgerost som går att köpa. Detta var så lyckat att det knappt gick att sluta äta.
Så gott!
Det här behöver du till 4 personer
800 gram stekt tacofärs
paprika i olika färger
150 gram philadelphiaost
1/2 dl creme fraiche
2 dl riven cheddarost
jalapenos
tomater
nachochips
Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader.
Hacka paprikan smått och lägg i en form. Fräs färsen klart med kryddor och lägg den över.
Rör ihop ost, philadelphia & crème fraîche och bred över som ett täcke.
Strö över jalapenos och klyftade körsbärstomater och ställ in i mitten på ugnen i cirka 15 minuter eller tills gratängen får vacker färg. Ta ut och garnera med nachochips.
Serveras sedan med en sallad eller direkt i mjuka / hårda tortillabröd.
Smaklig måltid.
P sst…. Bloggen finns även på Facebook HÄR
Och på instagram : @jennysmatblogg