Tjingeling,
Då är man tillbaka hemma, vi gick nästan en mil idag. Härligt! Nu är det lite svalare i luften, gillar verkligen krispig höstluft.
Nu kommer ett litet smarrigt tips på coleslaw. Detta är gott till så mycket. Både till grillat, eller som tillbehör till en matig sallad. Gott till en bit kött eller stekt kyckling. Ja eller kanske istället för potatis eller pasta. Den är LCHF-vänligt för er som gillar det.
Varsågoda här kommer mitt recept:
Det här behöver du till 4-6 portioner:
6- 7 dl riven rödkål
1 1/2 dl gräddfil
1 dl majonäs
1 1/2 dl creme fraiche
1/2 tsk salt
1 msk vitvinsvinäger
svartpeppar
Så här gör du:
Riv kålen tunt, i maskin eller som jag med osthyvel.
Rör ihop med gräddfil, majonäs, crème fraîche och och kryddorna.
Kan med fördel förberedas dagen innan.
Förvaras i kylskåp.