Godkväll,
Detta blev ett lyckat experiment av alla de godisrester jag hade hemma. Lite skafferitömning helt enkelt, och godiset blev bland det godaste jag gjort. Jag hade mest mjölkchoklad, men blandade några rutor mörkt och några rutor vit choklad. Tillsammans med krämig jordnötssmör och salta jordnötter så blev det banne mig en helt fantastisk kombo.
Prova vettja
För fler tips på julgodis finns jag på instagram : @jennysmatblogg
Det här behöver du till denna gudomliga snickerstryffel:
1 dl vispgrädde
200 gram choklad (mjölk- mörk- eller vit choklad)
1 dl jordnötssmör
2 msk nutella
1 näve salta jordnötter
Topping lite choklad och jordnötter
Gör så här:
Koka upp grädden tills den sjuder. Ta bort från plattan och bryt ner chokladen och rör tills den är blank.
Vänd ner jordnötssmör och ett par msk nutella om du har hemma, annars kan du utesluta den. Rör tills du har en jämn smet.
Rör ner jordnötterna och vänd upp allt i en klädd form.
Toppa med lite jordnötter och hackad choklad.