För 4 personer :
4 portionsbitar lax
2 bitar med Boursin ( vitlök & örter)
1 förpackning med körsbärstomater
2 msk fond ( jag brukar ha hummerfond alt. schalottenlök )
1/2 msk citronpeppar
1/2 msk salt
5 dl grädde
1 pressad citron + zest
*Pasta för 4 personer
Garnering : dill, citron och handskalade räkor
Gör så här
Ställ ugnen på 200 grader.
Skär upp den tinade laxen i kuber,
Vänd ner tomaterna, salta & krydda. Placera ut färskosten, häll över grädden.
Skjuts in i ugnen i cirka 15- 20 minuter. Koka pastan al dente under tiden.
Ta ut formen, vänd ner citronsaft + zest och rör ner pastan. Toppa med dill, citron & handskalade räkor.
Serveras genast.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Sedan får ni inte missa alla söta nyheter.
KLICKA HÄR Denna villhöver jag till julpyntet!