Passar lika bra tillsammans med haricots verts som till potatismos.
Du behöver till 4 bitar:
4 kycklingfileer
12 bitar soltorkad tomat
1 dl färskost
1 paket bacon
Gör så här:
Ta fram de tinade filéerna och skär ett snitt i dem på tvären.
Finstrimla soltorkad tomat & rör ihop med färskosten. Fyll filéerna med röran och linda om baconskivorna runt dem. Grilla dem eller tillaga dem i ugnen på 180 grader. Lagar du dem i ugnen så lägg dem i en ugnsfast form & ställ in i mitten av ugnen i cirka 30- 35 minuter tills kycklingen är klar ( längre eller kortare tid beroende på tjocklek)
Till salladen behöver du:
250 gram haricots verts
1 msk vinäger
1 1/2 msk olivolja
1/2 rödlök
salt & peppar
chiliflakes
Gör så här:
Ansa bönorna och koka dem lätt i 3 minuter.
De ska nätt och jämt bara bli mjuka. Skölj dem i kallt vatten och lägg dem i en skål. Vispa ihop vinäger med olja i en skål, vänd ner den finhackade löken med salt och peppar. Vänd ner dressingen över bönorna och toppa med lite chiliflakes.
Klart att servera.
Mums, det låter verkligen jättegott!
Jag vill rekommendera att använda en termometer för att se till att innertemperaturen når perfekta 72 grader.