.
Tjingeling,
I går åt vi skaldjurssoppa till middag, men vi vart så hungriga att vi helt glömde att fota. Haha… Därför tipsar jag om det här istället som vi lagade för några veckor sedan. Ibland kan det enklaste vara gott nog. På menyn ikväll står det grillat. Muuuums- längtar redan.
Hade en färdig potatisgratäng som jag kryddade upp lite extra och hade ost på.
Sedan helstekte vi fläskfilen med olika sorters peppar. Och till detta hade vi godaste salladen som man hackar smått smått. Och Jureskogs bea- rekommenderas varmt!
Till denna salladen:
1 1/2 st gurka
2 tomater
1 liten rödlök
1 dl finhackad bladpersilja
1 citron
1 msk olivolja
Gör så här :
Skölj grönsaker och bladpersilja väl.
Finhacka gurka, lök, och tomat så smått du bara kan.
Pressa ner citronen ner i salladen och rör sedan ner bladpersiljan.
Ringla över lite olivolja och blanda väl. Klart!
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Alltså hur söt stickad tröja. Vill ha!
Du hittar den här
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️