Hej hej,
Nu är jag hemma igen efter en signeringsweekend.
Snart kommer böckerna att trilla ner i era lådor – hoppas ni gillar. Det blev två sittande julbord nu när vi var i huvudstaden ett på Hallwylska , mysigt och nu i dessa tider så blir man serverade till bords. Efter att signerat så tog vi in på vackra Hasselbacken, kan vara det mest julmysiga hotell jag besökt. Kommer absolut åka tillbaka hit nästa år igen.
Det var julpyntat i hela lobbyn och sedan i deras tjusiga matsal.
Tindrande ljus & ljusslingor så långt ögat kan nå.
Vi var lite tidiga, så vi satt och jobbade ett par timmar i lobbyn.
Hasselbacken ligger ute på djurgården, så det blev en kylig och frisk promenad där innan julmiddagen var ett faktum.
Nu i coronatider så får restaurangerna jobba hårt för att anpassa sig, och det resulterar i att man serverar det mest till bords, alternativt ser till att det bara är ett sällskap åt gången som tar mat. Självklart är det handsprit som gäller innan varje station.
Vi blev serverade en härlig silltallrik,
Sedan var det kall fisk, kallskuret och så klart det varma.
Vi satt i över tre timmar och åt, inte bara för att det var gott. Utan för julstämningen och härliga julmusiken också.
Köttbullar, gräddstuvad spenat, janssons frestelse, prinskorv och så lite nyheter så klart.
Men det vi gick loss extra på var julgottebordet. Här fanns allt man önskar sig och lite till.
Oj oj , mätta som bara den rullade vi ut för en kvällspromenad längst Gröna Lund och vattnet.
Så sammanfattningsvis har det varit en fantastisk weekend, med jobb och massa god julmat.