Kickar i gång veckan med ännu en vegetarisk middag.
Denna fick högsta betyg av barnen. Så fem av fem stjärnor.
.
Det här behöver du till 3-4 personer:
1/2 finhackad gul lök
200 gram halloumi
10 – 12 st körsbärstomater
2 dl creme fraiche ( vitlök & örter )
svartpeppar
Serveras med pasta
Gör så här:
Skär halloumin smått och fräs den tillsammans på hög värme med löken till de fått färg. Lägg åt sidan.
Vänd ner tomaterna och fräs ett par minuter tills de blir lätt mjuka. Vänd sedan ner crème fraîche och låt sjuda upp. Vänd ner halloumin/löken och smaka av med lite svartpeppar. Serveras genast, gärna med en god sallad.
Vad gott det ser ut det måste jag göra någon dag 😊
Ja prova. Såå gott!
Hittar inte cream fraiche vitlök o örter i affären, vilket märke?
Kan det vara märket : ”Bonjour”
FY SATAN VAD GOTT !!!!!!
Det blev jättegott! De hade inte vitlök och örter i min matbutik, men jag använde Creme fraiche Franska Örter, det funkade också bra! Sen pressade jag ner två vitlöksklyftor ihop med körsbärstomater. Tack för receptet, det här kommer vi att göra fler gånger!
Jättegott!