Grillkvällar & kylskåpstömning

Innan det är dags att fylla på kyl och frys igen så har jag alltid en liten kylskåpstömning.
Och denna gången blev det ju en mindre festmåltid. Med spett av korv, svamp & paprika och sedan mina marinerade revben. Ni måste prova dessa.

Det här behöver du:
4 msk tomatpuré
3 msk rapsolja
1 msk vatten
5 msk flytande honung
1 tsk chilipulver
2 cm finriven ingefära
1 klyfta pressad vitlök
1 krm salt
3 msk kinesisk soja

Gör så här
Rör ihop allt och pensla över köttet.
Låt gärna dra sig i kylen någon timme innan det grillas.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anette
5 år sedan

Är det tjocka eller tunna revben och hur länge ska de grillas?

5 år sedan

Blev inte alls hungrig nu.
ps. åt för en timme sedan. ^^

Nästa inlägg

Helgens brunchutflykt

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x