Pannacotta på mjölkchoklad

Denna efterrätten är en riktig höjdare för oss chokladälskare.

Till 6 personer :
4 dl vispgrädde
4 msk strösocker
200 gram mjölkchoklad
2 st gelatinblad

Vitchoklad, färska hallon och lite krossad mörkchoklad.

Gör så här:
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. ( ca 5 minuter)
Och koka  upp grädde tillsammans med sockret.
Ta bort från plattan och låt stå med lock på i ca 5- 10 minuter.
Rör sedan ner gelatinbladen i den varma gräddblandningen – rör om tills bladen löst sig ordentligt.
Hacka chokladen och rör ner i gräddblandningen – rör om tills all choklad löst sig.
Häll upp i koppar eller skålar. ( Går även bra att lägga i en skål – så får man välja själv hur mycket man vill ha )

Låt stå kallt i ca 4 timmarn innan servering

Garnera med färska hallon , vitchoklad flan och lite mörk krossad choklad

Trevlig Fredag 🙂

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Claire
12 år sedan

Ser supergott ut!
Har precis hittat din blogg och tycker det ser ut att vara massor av goda recept. Tycker att du tar otroligt bra bilder oxå!

Frida
6 år sedan

Kan man göra denna i större sats? Eller är det bättre att göra i omgångar? 🙂

Nästa inlägg

Pizza

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x