Detta är även en god baguettröra, eller till den bakade potatisen.
Nu rörde jag ihop den för att fylla små krustader, perfekt att förbereda dagen innan. Vänta dock med att fylla krustaderna till precis innan.
Det här behöver du till 20 krustader:
2 st stekta kycklinfiléer
1/2 dl majonnäs
1 1/2 dl creme fraiche
2 msk curry (gul vanliga krydda
1/2 liten finhackad rödlök
1/2 röd paprika i små fina bitar
salt & peppar efter smak
ev. lite chiliflakes
Gör så här:
Strimla den kalla stekta kycklingen smått.
Och rör ihop med de andra ingredienserna.
Fyll krustader och klart att servera.
Vad är det för krustader, aldrig sett sådana?
Ja de är någon nyhet. Kolla i de lite större butikerna så hittar du dem där 🙂
Men vad är det för märket? Finns dom i frysen eller vid vanliga krustader?