Enkla och goda efterrätter gillar vi väl allihopa.
Denna är en sådan favorit. Missa inte att följa mig på Instagram för fler tips : @jennysmatblogg
Man kan byta ut till vilken choklad man vill, denna gången hackade jag ner en mjölkchoklad fylld med oreo. Det här behöver du till 4- 6 portioner:
Nutellafluff:
1 1/2 dl vispgrädde
100 gram nutella
100 gram grovhackad choklad
1 dl hackade jordgubbar
Gör så här:
Värm upp grädden ( ska INTE koka ) och vänd ner nutellan under omrörning.
När den är slät och jämna, ställer du in den i kylskåpet i minst 4 timmar, men gärna över natten.
Vispa nutellablandningen fluffig. Sen kan du fylla serveringsglasen, varva med chokladkross, jordgubbar och nutellafluff och avsluta med lite dekorativa jordgubbar.
Mums! Choklad jordgubbar och nutella, kan det bli bättre? 😍