Man tager vad man haver….
Hade lite allt möjligt gott i kylskåpet idag. Så jag slängde ihop en sallad och stekte kyckling med brieost.
Galet gott.
Du behöver
smör
kycklingfile
brieost
salt
chiliflakes
Gör så här:
Hetta upp en stekpanna med smör.
Stek den tinade kycklingfilen runt om tills den får färg.
Krydda med salt och peppar. Skär sedan en snitt när den är nästan genomstekt. Fyll den med brie och fortsätt steka den på svag värme tills brieosten smälter.
Serveras med en god sallad.
Åh fy sjutton så gott det lät med brie på kycklingen!! När jag ammat klart ska jag äta igen all ost jag missat haha, lillkillen är lite överkänslig mot mjölkprodukter 🙁
Måste ju säga att er lilla Charlie är sååå bedårande söt så jag smälter 🙂
https://lotte4.blogspot.se
Hej Jenny kycklingen ser god ut. Imorgon ska jag göra kycklinggratäng med grillad kyckling. Du har skrivit gul curry alltså det är typ santa Marias el kockens typ curry eller hur? Det är inte nån paste du menar som rödcurrypaste?
Gul curry hittar du bland de torra kryddorna 🙂