Middagstips, en smarrig laxrätt.
Till 4 personer
4 bitar lax
2 1/2 dl vispgrädde
300 gram philadelphiaost
2 msk red curry
Toppa med nyskalade räkor
Serveras med dillmos
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Lägg den tinade laxen i en ugnssäker form. Vispa ihop phialdelphiaost med grädde och red curry.
Vänd sedan över såsen och ställ in i ugnen på 20-25 grader, eller tills laxen är klar.
innan servering toppa med stora räkor. Potatismoset stompar jag ihop med en potatispress. Det jag använder är kokad mjölig potatis, en skvätt grädde + salt & dill.
Underbart fint..Jag som älskar vatten så nära kan inte fatta att man vill ha en pool 😉 Det är ju det naturliga intrycket som är sååå vackert 🙂 Tur vi alla är olika annars vore det trist..Värmande kram i kylan 🙂
får man fråga vad damen ska ut på för uppdrag?
😉👍så långt bort…take care!!
Går det lika bra med vit fisk (tex torsk) tror du, Jenny?