Godmorgon från Sydafrika,
Eller det är snarare god förmiddag nu när jag fått upp detta inlägg. Vi har det jättebra här borta, och jag har lärt mig massor. Men mitt internet är jättesegt, så ber om ursäkt för seg uppdatering. Jag ska försöka uppdatera med fler bilder så fort jag har bättre Wi-Fi. Tills dess kommer ett lunch eller middagstips.
Till 4 personer behöver du:
4 kycklingfileer
2 pkt bacon
4 dl creme fraiche
1 dl vispgrädde
3 msk kinesisk soja
1 tsk rödavinbärsgele
Toppa med smulad fetaost, strimlad soltorkad tomat + cashewnötter
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Linda in kycklingfilen i bacon. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn denna runt omkring tills den får en vacker färg.
Lägg i en ugnsfast form, vispa ihop crème fraîche, grädde, soja och gelé och häll över formen. Ställ in i ugnen i cirka 30-40 minuter, eller tills kycklingen är färdig. Toppa med fetaost & nötter innan servering. Och servera med en sallad
Ser himla gott ut 😊
Åh det ser ju helt fantastiskt gott ut!! Mmmm…
Det ska bli så spännande att höra mer om din resa när du får möjlighet att uppdatera. Sydafrika ser ut att vara en spännande land 🙂
/Sandra ( http://kojatillslott.se )
Inte illa alls. Allt som innehåller bacon är ju givna vinnare redan från början. Och lägger man till fetaost OCH cashewnötter så blir det ju godare än fredagsgodis!