Ser att ni redan börjat googla loss bland allt julgotte (adventsgodis) som finns på bloggen.
Vad roligt. Denna perioden fram till jul brukar vara min mest hektiska tid med sajten.
Uppdatera med nya recept och samtidigt skriva på böckerna, den tiden som finns över.
Idag bjuckar jag på en krämig cashewtryffel,
hoppas ni gilla´t.
Det här behöver du till denna gudomliga snickerstryffel:
1 dl vispgrädde
200 gram choklad (mjölk- mörk- eller vit choklad)
1 dl jordnötssmör
2 msk nutella
1 näve salta cashewnötter
Topping cashewnötter
Gör så här:
Koka upp grädden tills den sjuder. Ta bort från plattan och bryt ner chokladen och rör tills den är blank.
Vänd ner jordnötssmör och ett par msk nutella om du har hemma, annars kan du utesluta den. Rör tills du har en jämn smet.
Rör ner cashewnötterna och vänd upp allt i en klädd form.
Toppa med lite extra nötter.
Hej Jenny
November innan jul är din hektiska tid,det är väl då du har många samarbeten du och din familj firar jul flera gånger osv. På självaste jul och nyår är ni så trötta på jul ni brukar väl åka utomlands och ha det gött:)
Jag ser framemot nya julgodis och julmat recept redan nu vad kul. Just denna gjorde jag men den blev inte så omtyckt tyvärr för maffigt. Men har provat andra recept som vi älskar.
Välkommen tillbaks till kalla gråa Sverige .
🙂 Jul firar vi bara en gång om året.
men jag julbakar under hela november & december.
Kram på dig!
Jag ser verkligen fram emot jul och göra julgodis. Jag ska testa detta receptet.
Hur stor form behövs? 😊