Eftersom Thelma är allergisk mot jordnötter så bakar jag ofta med cashewnötter istället.
För det tål hon. Denna tryffeln blev en favorit, man kan ha vilka nötter eller torkad frukt som man vill i denna.
Omnomnom
Det här behöver du:
250 gram mjölkchoklad
1 dl nutella
150 gram salta cashewnötter
Gör så här :
Smälter chokladen försiktigt över vattenbad, eller på lägsta effekt i micron. Bra om chokladen bara är ljummen och inte för varm. Rör ner nutella till en jämn chokladsmet och vänd ner nötterna. Ta fram en form på cirka 15 *15 och klä dem med bakplåtspapper, vänd ner tryffelblandningen. Och ställ in i kylen.
Kan serveras efter ett par -tre timmar. Skär den i lagom stora munsbitar
Har du nå julgodisrecept utan mjölkprotein och gluten på G? Allt ser så gott ut men innehåller alltid mjölkprotein..
Köp veganchoklad det gör jag.
Åh shit vad gott! Kanske blir nya julgodiset här!
Kram
http://www.jagraktuppochner.se
Har du något recept på hur man gör egen nutella?
var har du köpt det fina fatet?
Superlänge sen på blomsterlandet
Jo, detta ser ju super gott och enkelt ut! Detta måste jag pröva, som inte vanligtvis bakar. Men hur gör du för att lyckas med hörnen när du klär in formen?
Kan man frysa in dessa??