Vilken uuuuunderbar vårdag vi fick idag!
Tänk vad lite sol gör skillnad, man blir så mycket gladare. Vi har varit ute och gått, tvättat bilar och plockat i trädgården. Sådant där som är mycket roligare att göra när det är fint väder.
Till middag skjutsade vi in en laxsida i ugnen,
med flingsalt, citronpeppar, färsk citron och dill.
180- 200 grader i cirka 20 minuter.
Så himla gott och enkelt.
Till detta serverade vi couscous & en sallad. Som innehöll blandade bladgrönsaker,
tomat, gurka, rödlök, ruccola, fetaost, kidneybönor.
Såsen är också så lätt att göra.
Det här behöver du:
1 dl gräddfil
1 dl creme fraiche
1 burk med röd kaviar
1 burk med rensade kräftstjärtar
Salt, peppar
Gör så här :
Låt kräftstjärtarna rinna av lite innan du blandar alla ingredienser i en skål.
Ställ kallt ett par timmar innan servering.
Åh såg gott detta låter 😀