Marspannacotta

Jag hade en drös med Marsgodis liggande i skafferiet hemma innan helgen.
Tänkte att det kunde vara kul att baka lite med dem. För att inte tala om gott.

Det blev en krämig marspannacotta, och OM det blev en hit. Mums

img_9255-1

Det här behöver du till 6- 8 portioner
4 dl vispgrädde
2 1/2 gelantinblad
2 1/2 mars

1/2 mars till topping

Gör så här:
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden, hacka marsen smått och vänd ner dem i grädden. Krama ur gelantinbladen och vänd ner, och ta bort kastrullen från värmen & rör tills chokladen smält.

img_9113-1

Skulle det bli lite bitar av marsen kvar så gör det inget. Det är nästa bonus, det blir så gott. Häll upp i små serveringsglas och ställ kallt i minst fyra timmar.
Kan med fördel förberedas kvällen innan.

Innan servering hacka över marsgodis.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Men åhhh så gott, detta MÅSTE jag testa. Supersöta små burkar också 😀
Kika gärna in hos mig om du vill veta hur det är att leva med ett lejon, hitta massor av eBay-tips och recept! Kram ♥ http://www.sandraserafia.se

8 år sedan

Det här ser livsfarligt gott ut!! <3

8 år sedan

Mmm! Ser gott ut 🙂

Sofie
8 år sedan

Var hittar man dom söta burkarna?ikea?lagerhaus??

Adelina Dreshaj
8 år sedan

Ska man koka upp grädden eller bara värma?

Pa
8 år sedan

Oj hur kan ni va så smala så mkt gott ni lagar..hihi

Tina
7 år sedan

Jag köpte såna burkar på Lagerhaus 🙂

Nästa inlägg

Veckomatsedel

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x