Jag hade en drös med Marsgodis liggande i skafferiet hemma innan helgen.
Tänkte att det kunde vara kul att baka lite med dem. För att inte tala om gott.
Det blev en krämig marspannacotta, och OM det blev en hit. Mums
Det här behöver du till 6- 8 portioner
4 dl vispgrädde
2 1/2 gelantinblad
2 1/2 mars
1/2 mars till topping
Gör så här:
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden, hacka marsen smått och vänd ner dem i grädden. Krama ur gelantinbladen och vänd ner, och ta bort kastrullen från värmen & rör tills chokladen smält.
Skulle det bli lite bitar av marsen kvar så gör det inget. Det är nästa bonus, det blir så gott. Häll upp i små serveringsglas och ställ kallt i minst fyra timmar.
Kan med fördel förberedas kvällen innan.
Innan servering hacka över marsgodis.
Men åhhh så gott, detta MÅSTE jag testa. Supersöta små burkar också 😀
Kika gärna in hos mig om du vill veta hur det är att leva med ett lejon, hitta massor av eBay-tips och recept! Kram ♥ http://www.sandraserafia.se
Det här ser livsfarligt gott ut!! <3
Mmm! Ser gott ut 🙂
Var hittar man dom söta burkarna?ikea?lagerhaus??
Ska man koka upp grädden eller bara värma?
Oj hur kan ni va så smala så mkt gott ni lagar..hihi
Jag köpte såna burkar på Lagerhaus 🙂