Godkväll!
Idag har vi fått ännu en helt stålande sommarkväll. Så idag blir det högrevsburgare på grillen i briochebröd. Men mer om dem lite senare, vi provade en ny variant och jag tror att de blir riktigt goda. Nu tänkte jag tipsa om en skaldjursrätt, eller har ni provat räktacos än? Om inte vill jag nog våga påstå att ni har missat något. Detta är grymt gott och faktiskt extra kul att kunna variera denna tacoskväll som många utav oss har varje vecka. Haha..
Jag bjöd på samma tillbehör som vi brukar ha till tacos.
Ja ni vet det där vanliga:
Hårda bröd
Mjuka bröd
blandad sallad
gurka
paprika i olika färger
rödlök
sockerärter
avokado
tomat
jalapenos
Istället för vanlig kall sås hade vi chiliaioli till
recept finns HÄR
Själva räkorna gjorde jag så här:
1 kilo stora räkor med skal
1 liten finhackad lök
1 finhackad röd chilifrukt
2 msk olivolja
1/2 kruka med koriander
citronsaft
flingsalt
Skala räkorna hacka lök, chilifrukt & koriander och rör ihop med olivolja och lite citronsaft.
Jag hade rätt mycket citron, jag gillar det syrligt. Men prova er fram till vad ni gillar.
Tycker inte om koriander..har du då tips på någon annan färsk krydda som jag kan ta istället?