Vi hade lite kylskåpstömning idag,
och det vart ingen dålig lunch det här inte.
Detta hade jag :
skruvpasta
grön pesto
smör
1 bit oxfile
sparris
paprika
Gjorde så här:
Kokade pastan enligt anvisningarna på förpackning. Hettade upp en panna och fräste sparris och paprika, skar upp oxfilen i små bitar och fräste den också. Hällde bort vattnet från pastan och rörde ihop den med ett par msk grön pesto.
Vände ner allt i pannan med oxfilen.
Klart! Värsta festmåltiden ju.
Hej Jenny. Tack för en bra blogg med många trevliga recept att använda som inspiration. Jag har en fråga: när du köper kött, som fläskfilé och oxfilé vilket förekommer i relativt många recept, väljer du svenskt/lokalproducerat/ekologiskt kött då? Är lite nyfiken på hur du resonerar kring det, vore roligt med ett inlägg om dina tankar angående var råvarorna kommer ifrån. Trevlig helg!
Åååh, så gott!
Ha en fin lördag!
Kram <3