Här kommer ännu en variant på myrstacken & vulkanen.
Ett ostigt tilltugg som passar perfekt som mingel, eller bara lite extra gott när man står och lagar maten.
Det här behöver du:
200 gram philadelphiaost
2 dl creme fraiche
1 liten finhackad rödlök
salt & peppar
Garnering: Krossade ostbågar
Gör så här:
Blanda ihop philadelphian & creme fraichen med finhackad lök & salt och peppar. La fram en liten skål och täck med plast. och häll ner blandningen. Låt stå kallt i några timmar ( jag hade min i 4 timmar eller lite mer ) tippa ut försiktigt på en tallrik. Krossa ostbågar genom att lägga dem i en fryspåse, och hamra dem med en brödkavel. Täck sedan blandningen med krossade bågar. Serveras med salta kex eller nachos.
Guuuuud vad gott det lät 😀 Tack för tipset!
Det är supergott!
Har gjort det flera gånger och succé varje gång.. även fast jag måste göra något galet då det blev bra de första gångerna men sen blir det lite löst? Vad gör jag för fel? Följer receptet exakt .