Detta lagade vi för ett par veckor sedan, då sken inte solen så här. För då hade vi grillat fläskfilen. En baconinlindad fetaostfylld fläskfile. Detta tycker jag att ni ska prova idag om ni tänder grillen.
Missa inte att följa sajten på Facebook HÄR
Och instagram : @jennysmatblogg
Jag får ofta frågan om vilken chilisås jag använder, och jag byter sort nästan varje gång. Men chilisås är inte samma sak som sweet chili. Utan chilisåsen hittar du bredvid ketchupen i butik.
Detta behöver du:
1 fläskfile
1 paket bacon
100 gram färskost
1 pkt fetaost
1/2 msk chilisås
1 nypa salt
Gör så här:
Smula ner osten och rör ihop med färskost, chilisås & lite salt.
Skär upp fläskfilen och banka ut med kavel. Fyll den med fetaoströran och rulla / fäst ihop. Linda sedan över baconet och antingen grilla eller tillaga i ugn på 200 grader i cirka 20-25 minuter, eller tills filen är genomstekt.
Lite off topic men vart kommer det fantastiska porslinet ifrån på första bilden?
Mateus 🙂
Hej! Hur många gram var fläskfile? Räcker till hur många? 4-6 port?
Och vad är det för sås klick?