Adventshelg och allt! Då måste jag tipsa om dessa 3 godingar till ”glöggminglet”.
Små goda kanapeer har ni här.
Krustader med brieost & mögelost ( på tub) Fyll skalen med osten och ställ in i ugnen på 225 grader, tills osten smält. Toppa brieosten med lite fikonmarmelad och mögelostkrustaderna med lite krossade pepparkakor.
Till tandpetarsnittarna hade jag tunt skivad päron, med tunt skivad ädelost samt en bit prosciutto lufttorkad.
Behöver inte vara krångligare än så här för att vara gott!
Något som också är gott att bjuda på är chokladdoppade pepparkakor. Lätt & festligt
Vad är tunt skivad pärm?
🙂 Hi hi Päron
Hej! (Minns inte nu om du redan har nåt sånt recept här) men har du provat lingondip till pepparkakor? Inte riktigt samma genre kanske men kan vara en av dom godaste jul-sakerna jag ätit! TYVÄRR minns jag inte vad dipen var gjord av, just den jag blev bjuden på, men det är typ färskost och rårörda lingon/lingon, kanske en nypa socker! Hur gott som helst! ??
Å cad gott och fint det ser ut
Den här lingonkrämen brukar jag göra. Kanongod till pepparkakor.
Den här lingonkrämen menar jag alltså http://mat-ro.blogspot.com/2010/12/lingonkram-till-pepparkakor.html