Mycket grillat blir det sommartid, och det är ju det om är godast. Vi grillar alla dagar som det inte regnar, ibland även när det regnar 😉 För det verkar ju inte bli bättre sommarväder heller.
Sist blev det kotletter som legat över natten i god marinad. Med en god sallad med blandannat jordgubbar, avokado, fetaost & soltorkade tomater. Lite grillade grönsaksspett & så klart majs.
Vi äter nog aldrig så mycket majs som vi gör på sommaren, jag är inte så förtjust i burkmajs, men grillad majs med en klick smör & lite salt det är godis det!
Nu ska jag & Jonathan & barnen iväg till Ikea, handla lite nödvändigheter och så luncha lite grann.
Ha en toppendag, på återseende inom kort
Dina bilder alltså! Vilken tur att det vankas lunch här snart för nu blev jag så himla hungrig!
Inredningshjälpen/Anette
Jag som är lat brukar marinera kyckling i färdig sötsur sås på flaska, blir liknande din marinad.
Hej, jag bara måste komma med ett tips. Jag är precis som dig, gillar majskolv men inte burkmajs. Med andra ord du måste testa frysta majskorn om du inte gjort det, söta och riktigt goda! Burkmajsen kan slänga sig i väggen! 😉
Hej! Älskar din blogg, blir alltid så sugen på att testa nåt nytt.
Vi älskar också att grilla, kul med förslag på nya tillbehör, som bara ny variant på sallad.
Ett tips om man inte har tid att marinera så länge är en marinad burk från Vaco vin, marinerar på bara några minuter.
Ha en härlig dag!