Roligt att ni ville ha receptet på dessa. För de var jättegoda, och så enkla att göra.
Passar lika bra som fyllning till bakpotatis, eller på smörgåsen.
De olika rörorna kan du förberda några timmar innan, men fyll inte upp croustaderna förän ni precis ska äta dem. Annars försvinner krispigheten Och dessa två olika röror räcker till ett paket.
Kräftröra :
1 pkt med kräftor i lake
1 /2 finhackad rödlök
1/2 msk fryst dill ( går bra med färsk )
3-4 msk creme fraiche ( går bra med philadelphiaost också)
lite salt och peppar
Gör så här :
Låt de skalade kräftstjärnarna rinna av ordenligt, lägg dem på ett hushållspapper så att de int blir för vattniga.
Blanda sedan samman alla ingredienser, röran ska inte bli för kladdig. Så öka / minska mängden creme fraiche efter behov.
Smaka av med dill, salt och peppar. Ställ sedan svalt innan servering.
Toppa sedan med lite rom, och en pytteliten citronskiva.
Det här behöver du :
100 gram finklippt rökt skinka
1/2 finhackad rödlök
3-4 msk creme fraiche ( eller philadelphiaost )
Finklippt bladpersilja
Salt och peppar
Gör så här :
Rör ihop samtliga ingredienser och låt stå kallt innan servering.
Ser jättegott ut jag älskar röror i alla dess former.
Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se
Hej
Jag vill gärna ha receptet på daimpajen, för den såg smarrig ut….
Tack för en jättebra blogg, ett måste VARJE dag!!!
KRamar Susse
Perfekt! Bakad potatis ska jag göra någon dag! Underbar röra!
Har fått så många tips och idéer av att läsa din blogg. Tack! 🙂
Så glad jag blir. Tusen tack 🙂
Åh vad gott det ser ut! Ska testas i veckan 🙂
Vill passa på att tacka dig för en fantastisk inspirations förmåga du ger med din blogg,har lagat /fått ideer,blivit glad av dina recept.
Vill tacka för detta år och hoppas att du fortsätter…
Gott Slut och Gott Nytt till dig..
Kan varmt rekommendera att finhacka lite äpple och blanda i både skaldjurs och skinkröran! Brukar bli succé på mina bjudningar. God jul!
Hej Jenny älskar din blogg
kram / monica