Redan onsdag idag … halva veckan har gått och idag ska jag, Melvin och Nomi ut och plocka lingon i de småländska skogarna. Röröda lingon till raggmunkar med stektfläsk – det är gott det
Men nu till dagens middagstipset som passar bra så väl för GI:are som för LCHF:are
Färskostfylld fläskfile på en bädd av smörslungade sockerärtor
Detta behöver du:
1 fläskfile
Smör
Salt och peppar
50 gram färskost
Persilja
Gör så här :
Putsa fläskfilen , och ställ ugnen på ca 150 grader.
Smörstek fläskfilen tills den fått fin färg.
Skär ett snitt i mitten på fläskfilen och fyll upp med en valfri smaksatt färskost( jag valde en ny smak som heter vårlök )
Ställ in i ugnen i ca 35 40 minuter.
Serveras med smörslungade sockerärtor och en god rödvinssås.
Smaklig Måltid !