Tjingeling,
Sitter och kollade igenom bilderna och ser att jag missat att uppdatera denna supergoda förrätt som vi gjorde i stugan i somras.
Den är fräsch, syrlig och med ett par droppar tabasco finns även lite hetta – och att den bara tar ett par minuter att slänga ihop gör inte saken sämre. Gillar´t
Det här behöver du till 6 peroner :
2 mogna avokado
2 mogna mango
1 rödlök
1 burk med kräftstjärtar
Marinad :
1/2- 1 msk citronsaft
3 msk olivolja
3- 8 ( mer eller minder hur starkt du vill ha) droppar tobasco
Gör så här:
Skala och tärna upp avokado och mango, finhacka löken. Blanda samman i en skål.
Rensa kräftstjärtarna och blanda ihop marinaden med kräftorna. Låt ligga i kylskåpet ett tag, innan du rör ihop kompotten med kräftorna.
Servera genast.
Låter supergott! Måste testa
Ser uppfriskande och gott ut!
Testade denna på våran matstafett igår å den var supergod
;D
Det ser fantastiskt gott ut! Passar utmärkt som förrätt till nyår ju =)
Tack för en fantastisk och inspirerande blogg!
/Wiveca
Jag har gravad lax o räkor. Tar det istället för kräftorna. Förrätt till nyårsfest!
underbart gott och fräsch förrätt ☺