Kräftor, kräftor, kräftor

Hej igen!

 

 

Födelsedagsbarnet tackar för alla fina gratulationer på sin tioårsdag…..
Och innan det är dags att duka fram lite födelsedagsgodis framför tv:n så måste ju visa lite bilder från gårdagens skaldjursfrossa 🙂

och förutom kräftor och massvis med räkor så åt vi hemmagjord västerbottenpaj, varma vitlöksbröd
…. brietårta och massa ost och kex

Med gräddfilssås och finhackad gräslök / rödlök

Varm brietårta med naturella nötter och torkad frukt är jättegott till kex.

Du behöver : 
1 rund brie
blandade nötter & torkade frukter
flytande honung

Ställ ugnen på 200 grader och gräddda i mitten på ugnen tills osten smälter.
servera med salta kex , eller finn Crisp

Skaldjur – och framförallt kräftor är alltid gott ( men jobbigt att skala ) Men vi har bara hunnit med att äta kräftor ett par gånger i år.

Hur är det med er …..har ni ätit kräftor än ?!

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Idag är ingen vanlig dag

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x