Hej igen!
Födelsedagsbarnet tackar för alla fina gratulationer på sin tioårsdag…..
Och innan det är dags att duka fram lite födelsedagsgodis framför tv:n så måste ju visa lite bilder från gårdagens skaldjursfrossa 🙂
och förutom kräftor och massvis med räkor så åt vi hemmagjord västerbottenpaj, varma vitlöksbröd
…. brietårta och massa ost och kex
Med gräddfilssås och finhackad gräslök / rödlök
Varm brietårta med naturella nötter och torkad frukt är jättegott till kex.
Du behöver :
1 rund brie
blandade nötter & torkade frukter
flytande honung
Ställ ugnen på 200 grader och gräddda i mitten på ugnen tills osten smälter.
servera med salta kex , eller finn Crisp
Skaldjur – och framförallt kräftor är alltid gott ( men jobbigt att skala ) Men vi har bara hunnit med att äta kräftor ett par gånger i år.
Hur är det med er …..har ni ätit kräftor än ?!