Alla maträtter är inte lätta att fota 😉
men denna är så god, så pröva den trots att den var svår att fånga på bild.
Den är färdig under tiden som riset kokar, smidigare kan det inte bli.
Det här behöver du till 2 personer:
2 stora kycklingfileer
smör / olja att steka i
2 1/2 dl creme fraiche
1/2 kycklingbuljongtärning
1 1/2 msk röd pesto ( eller mindre om du vill ha svagare)
Salt & peppar
Serveras med ris
Gör så här:
Strimla kycklingen och fräs den klar i stekpanna. Vänd i creme fraiche , kycklingbuljongtärning och låt sjuda upp.
Vänd sist ner peston och smaka av med salt & peppar.
Servera med ris & god sallad.
Hej! Jag tyckte denna rätten var perfekt! Enkel att göra och går rätt fort. Men vi tyckte inte att det smakade så mycket som vi hade hoppats. Vi hade rätt mängd enligt receptet.
Vad kan vi göra anorlunda till nästa gång?
Mvh Marie
Jättegod och lättlagad! Alla i familjen gillade den!!
Hejsan! Tack för världens bästa matblogg ? Kan man ha grön pesto i denna rätt??? Mvh Carola