Tävlingsdax i samarbete med cantadou
Tävling
Nu har du chansen att vinna 5 stycken checkar till valfria färskostar från Cantadou.
Allt du behöver göra är att berätta om hur din stund med Cantadou ser ut. Kort och gott – beskriv din cantadou- stund bland kommentarerna och glöm inte att ange giltig mailadress, kolla sedan in igen på bloggen på Söndag för att se om det var just du som vann.
Tävlingen pågår t.om lördag den 30:e juni.
Lycka till.
Delar med mig av en fantastiskt god grillsås nu till sommarens alla grillkvällar…
3 dl creme fraiche
1 ask Cantadouost, paprika chili
1 st finhackad röd paprika
1 tsk sambal oelek
1 nypa salt efter smak
hackad persilja
Till grillad fisk kan man ta cantadou pepparrot + citron saft
Blandas till en härlig sås <3
Hoppas på tur i tävlingen och tackar för en mysig blogg Jenny 🙂
Jag ÄLSKAR tävlingar 😉
Jag äter helst min cantado till kexen på ostbrickan.
Favvosen är vitlök, smakar fint men luktar kanske inte lika gott ur munnen dagen efter. Nam nam
Åhh..min bästa stund med cantadou är i sommarstugan när man vaknar en varm och solig morgon, sätter sig i solstolen vänd mot solen med ett stort glas juice och en bit baguette som är kvar efter gårdagens grillning med cantadou basilika-gräslök (nya favoriten). Sen sitter jag där och lyssnar på vattnet som kluckar under bryggan och storspovarna som sjunger så fint och bara njuuuuuter…..:)
Vid vattnet en sommarkväll tillsammans med min dotter på 1½år och sambo. Ta cykeln och cykla ner med en korg med ost och kex de älskar vi. Mysigt och avslappnande. Kanske blir det även ett dopp 🙂
Jag tycker cantadon sitter perfekt om du breder den på tunnbröd, lägger på kallrökt lax och sedan rullar ihop det. Skär upp dom i små bitar och det blir perfekt till fördrinken eller som snacks på kvällen. 🙂
Jag vill ha min cantadou på picknick mackan… Gärna en tunnbrödsrulle och i sällskap av rökt skinka, nyplockad sallad och tunna melonskivor…
Bästa tiden på kvällen är när man ätit en god middag! Solen börjar gå ner och man sitter ute i sommar kvällen. Middagen är ut byt mot bbaguter ost o kex. Då njuter jag bara!
Jag äter cantado på det mesta.
På laxen innan ugnen , fylld fläskfilé och inte att glömma fyllda champinjoner.
I love it,
Hoppas på vinst 😉
En mysig höstkväll, tända ljus, rött vin, kex, massa ostar och Cantadou såklart! Behöver jag säga mer?
Jag njuter av cantadou en tråkig tisdag.. Lite degistive o go ost kan förgylla denna dag o t o m göra en tisdag underbar .. Älskar att va på jobbet o bara längta till kvällsmyset . Kram Caroline
Jag vill äta cantadou på helgen,
Tillsammans med ost, kex, vindruvor och ett glas rött.
Enkelt och gott:-)
Hoppas på tur.
Kram lina
Efter träningen eller jobbet så vill jag ha cantadou på knäckebrödet. Lite skivad paprika och ett glas med iskallt vatten.
Min stund med cantadou.
Bästa stunden med Cantadou är att använda den som ”täcke” i matlagningen över lax eller kyckling.
Mvh Milla
Mmmm lite cantado på en laxfile’ i ugnen eller i ett knyte på grillen…. Smälter lika gott i munnen som smör i solsken 🙂
Mmmmm, älskar den där stunden precis när barnen somnat…den där stunden av tystnad, lugn och egen tid. Varmt thé, ett paket kex och cantadou vitlöksost.
Vad slår det…inte mycket.
Kram jessica/Kungsbacka
Den h’r typen utav ost passar helt perfekt till kexen och ostbrickan! Mums!
Cantadou förgyller ostbrickan. Kex och även gärna min rabarbercurd tillsammans med min mysiga mamma!
Fjällräven Classic 2009 med 11 utmanande mil på leden mellan Nikkaloukta och Abisko, just där hade jag min bästa stund med Cantadou.
Tänk en hel dagsvandring i vår svenska, orörda fjällvärld. Tunga, trötta ben som burit mig över stock och sten, värkande fötter och knorrande mage. När tältet väl var uppe, våra värmade sovsäckar på plats så satt vi utanför lägerelden, som skydd både mot kyla, mörker liksom mot ihärdiga mygg. Alla hade vi en träkåsa av rykande varmt kokkaffe, vissa hade kanske något ännu mer värmade i sin kåsa…
Med det var just då jag hade min absolut bästa Cantadou-stund.
Vi doppade gravat samt torkat renkött i Cantadouasken med pepparrot och till detta det värmade kaffet. Jisses så gott det var… 🙂
Trevlig sommar!
För mig är Cantadou förknippat med lunchrast. Jag har ett hårt pressat arbete men njuter nästintill alltid av någon av Cantadous ostar till min lunch. Bästa av allt är att de går att kombinera med så många maträtter.
Vi är några grabbar som alltid ses och kollar på fotboll. Då är det standard att vi äter varma mackor. Mitt knep är alltid att fylla med någon av Cantadous ostar, ett knep som jag än så länge håller för mig självt 😉
Cantadou på ostbrickan eller med på picnicen med ett gott vin å kex, mums
Jag och min kille både pluggar och jobbar vilket lämnar lite tid för oss att umgås. Men ibland hinner vi med myskvällar med film och en stor ostbricka med bland annat cantadou och en massa olika bröd- och kex-sorter. Helt klart mina favoritstunder!
Jag älskar cantadou, jag brukar blanda ner osten i köttfärsåsen.
Det är gutt det! 😉
Min bästa cantadoustund är på morgonen. När maken och barnen sover sött då smyger jag upp och brygger mig lite kaffe. Som jag Tar med mig ut på altanen tillsammans med cantadou lite finn crisp och sedan datorn. Sedan sitter jag och läser din blogg och äter cantadou i bästa tystnad.
Underbart!
Och tack tack tack för att du bjuder på en så underbar mat och inredningssida.
Cantadou med gräslöksmak röra ner lite i creme fraich och hacka ner lite extra gräslök med en god köttbit och sommrigsallad (det är toppen när man är med i viktväktarna, äta gott men ädnå gå ner i vikt =)!
Hej!
Cantadou time, är det ju alltid! På en knäckemacka, Cantadou med vitlökssmak, och extra skivad vitlök och tomat. Omeletten till lunch, då klickas det ner lite Cantadou. Och så förstås middagen, i såsen, i olika röror, på den ugnsbakade fisken, osv, osv. Till allt, helt enkelt,
går att variera i all oändlighet, det är det som kännetcknar just Cantadou… Möjligheten till variation!
Ha det så fint/ Marie
Hej Jenny
Och tack för en urfin blogg.
Min bästa cantadoustund är när jag kommer hem från jobbet, och maken har gjort sin/ efter ditt recept/ goda fläskfilegryta.
Med ett glas rött till.
Det är lyxigt det.
Tack för era tävlingsbidrag.
Tävlingen är avslutad och vinnaren utsedd. Och det dyker snart upp på bloggen.