Godmorgon på er,
Hoppas ni fått en finfin start på denna torsdag, jag ska iväg och uträtta ärenden och handla mat till helgen, Vi har middagsgäster både fredag och lördag, så nu har jag kollat ut två nya efterrätter som jag tänkte prova. Men innan jag ska fara iväg till affären tänkte jag tipsa om en jättegod sallad : om man tycker koriander är gott detvillsäga. Koriander, chili och lime är några av de tre ingredienser man möter mycket i den thailändska mat. Mums.
Härligt färgglad thai-sallad
Det här behöver du :
1 stor kycklingfile
smör + paprikapulver
1 bit gurka
krussallad ( eller annan krispig sallad )
1 bit röd paprika
1 bit gul paprika
röd lök
1 lime
Koriander
Gör så här:
Stek kycklingen klar i smör , krydda med paprika pulver.
Tvätta och skär grönsakerna, dela den färdiga ljumna kycklingen. Pressa över lite lime och dekorera med massa koriander.
Och klart att servera!