Hej där ute,
Vilken sommarkväll det är, helt ljuvligt att kunna sitta på altanen och jobba lite.
Idag bakade jag lite mumsbitar av choklad, gojibär & lite nötter- så goda blev dem. Och nu hade jag en kvalitetschoklad, en riktigt mörk choklad. Gillar man bättre ljusa så byte man bara ut till det.
Och inte bara goda utan väldigt vackra färger också med gojibär & pumpakärnorna.
Det här behöver du:
100 gram mörk choklad
50 gram pumpakärnor/ solrosfrön
Ett gäng med goijibär
Spara även några frön & bär till topping
Gör så här:
Smält chokladen på svag värme över vattenbad, blanda i nötterna och skeda upp små femkronorsstora tunna chokladbitar på ett bakplåtspapper.
Toppa med lite prumpakärnor och goijbär , låt stelna och servera genast.
Mums
Wow vilken blogg du har, helt fantastiskt trevlig. 🙂
Och veckomatsedlarna…! Varför har jag inte hittat hit innan?! 🙂
Tack!
God morgon Jenny, vilka nötter hade du i chokladplupparna?
Kram!
Det står i receptet 😀
pumpakärnor/ solrosfrön
Förlåt, tänkte att det var frön 🙂