Curry- och kycklinggryta

Godmorgon och välkommen härliga Onsdag !

Igår blev det en hel dag med städning och fönsterputsning. Men fönsterputsning är så himla tråkigt, och jag tycker inte att jag får våra så där skinade. Har Ni något tips på hur man får fönstrena riktigt fina?

Och efter allt städande åkte jag & Thelma och handlade lite extra gott frukostbröd, pålägg och juicer till onsdagsfrukosten idag.
För idag är det 5 Oktober, och Jonathans födelsedag! Så här gick vi upp tidigt barnen och jag & fixade fikabrickan och väckte födelsedagspappan. Så efter kråksång, paket och fina teckningar blev det en god frukost i lugn och ro 🙂

Men nu till dagens middagstips, en currydoftande kycklinggryta

 

Det här ingredienserna behöver du :

Pasta
500 gram kycklingfilée
Smör
4 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 portion med Fond du chef
1 msk curry
salt och lite peppar

Gör så här :
Skär kycklingen i lagom stora bitar, värm upp en gryta och bryn dem klart i smör.
Rör ner grädde, creme fraiche och fond. Låt sjuda på svag värme och rör ner curry och salt och peppar.
låt sjuda medan du kokar pastan.

Fond du chef

Servera med en god krispig sallad.

 

Detta är en riktigt god och smakrik gryta! Denna lagar vi gärna till vardags, går snabbt all laga och uppskattas av alla 🙂

1
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

LCHF – kräftpasta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x