Kikar förbi med ett snabbt lite lunchtips som jag lagade för ett tag sedan. Vi äter väldigt mycket kyckling tycker att det gott och så är det lätt att variera också. Mattipset är idag LCHF- vänligt då jag hade en tomat- och ruccolasallad till, men föredrar ni ris, koktpotatis, mos eller gratäng så välj det istället.
Kyckligen blev iallafall sååå god med den varma mozzarellan. Pröva vetja.
Du behöver:
1 stor kycklingfile / per person
Och en halv mozzarellaboll
smör
salt & peppar
paprikapulver
1 stor kycklingfile / per person
Och en halv mozzarellaboll
smör
salt & peppar
paprikapulver
Gör så här :
Smörstek kycklingen, salta & krydda.
När den är genomstekt så skär du ett snitt längst den och stoppar den med osten.
Stek tills osten smälter, och servera genast.
Smörstek kycklingen, salta & krydda.
När den är genomstekt så skär du ett snitt längst den och stoppar den med osten.
Stek tills osten smälter, och servera genast.
Mums!
Blir den inte torr om man steker den klart. Ugnen borde väl funka lite bra?
Låter supergott då både kyckling och mozzarella är stora favoriter
Jag stekte på svar värme, och med mozzarellan i blev den jättesaftig.
Men prova i ugnen det funkar också.
Om man vill servera med potatis av något slag.
vad för sås rekommendera du då?
Jag har en kategori som heter såser här på bloggen.
Där hittar du balsamicosås, fetaostsås, vitlökssås , brunsås, bea och massa andra.
Åh vad gott!! Ska definitivt testa eftersom jag redan har kycklingfilé i frysen! 🙂