Du behöver:
100 gram smör, rumsvarmt
1 dl florsocker
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
4 dl kaksmulor (gärna sockerkaka eller liknande)
1–2 krm arraksarom
ca 200 g marsipan (rosa, vit eller grön)
100 gram mörk choklad
Gör så här:
Vispa smör, florsocker, kakao och vaniljsocker till en krämig massa. Blanda ner kaksmulorna och smaka av med arraksarom. Rulla ut till 2 längder och ställ kallt en stund så de stelnar, då blir det lättare att rulla in i marsipanen sen.
Kavla ut marsipan till en lång, smal längd, lägg på punschrullen och täck hela med marsipan. Skär varje rulle i 6 bitar.
Smält chokladen i vattenbad eller försiktigt i mikron. Doppa ändarna på rullarna i chokladen. Lägg på ett bakplåtspapper och ställ kallt för att stelna. Klart.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Och missa inte detta superduper-erbjudandet på HEMTEX. Dessa gosiga sängkläder i flanell är mina absoluta favoriter till hösten/vintern. Nu 249kronor KLICKA HÄR